Log in via Mijn NOVA of het sandwichmenu rechtsboven.

Agenda

BFM Brabantse Filmmanifestatie 2023

Poster_BFM2023
Categorie
Regiofestivals
Datum
zondag 16 april 2023 10:00
Locatie
Wijkcentrum De Hille - Oss
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zondag 16 april vanaf 10:00 uur zal in Wijkcentrum De Hille aan de Looveltlaan 25 in Oss de jaarlijkse Brabantse Filmmanifestatie worden gehouden. Dit is de regionale wedstrijd van de Brabantse videofilmclubs onder auspiciën van NB’80, de koepelorganisatie van de Niet-Professionele filmclubs in Noord Brabant.

Veel prachtige films zijn via lokale clubwedstrijden toegelaten tot deze manifestatie en dingen mee naar een nominatie om aan het NOVA Filmgala (Nationale Festival voor de Niet-Professionele Film) mee te mogen doen op 11 en 12 november in Zeist.

De toegangsprijs is € 5,00 per persoon voor de hele dag, inclusief een uitgebreid programmaboekje. U kunt een lunch reserveren voor € 12,50 per persoon.
Wij verzoeken u om de toegang en lunch te reserveren via https://www.nb80.videofilmers.nl/festivals/brabants-film-manifestatie-bfm/bestellen-kaarten-en-lunchbonnen. U betaalt de toegangskaarten en lunchbonnen aan de zaal, u kunt daar niet pinnen.

De organisatie van dit festival is in handen van Videofilmclub OASE uit Oss.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46616257

 
 

Alle datums

  • zondag 16 april 2023 10:00

Powered by iCagenda

Login

Hulp nodig bij inloggen?