Log in via Mijn NOVA of het sandwichmenu rechtsboven.

Agenda

Nova-Noord filmfestival 2023

Noord_logo
Categorie
Regioactiviteiten
Datum
zondag 26 maart 2023 10:45 - 18:00
Locatie
Hotel-restaurant de Ruyghe Venne , Beilerstraat 24 a 9431 TA Westerbork - Westerbork
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zaal open
10:15 uur
Regio
NOVA Noord

Ook dit jaar organiseert de NOVA (Nederlandse Organisatie van Audio-Visuele Amateurs) afdeling NOORD een regionaal amateur filmfestival.

Elke niet professionele filmer uit de noordelijke regio kan aan dit evenement deelnemen. De meeste ingezonden producties zijn van leden van filmclubs die de film al dan niet in clubverband hebben gemaakt.

Het programma biedt een scala aan onderwerpen variërend van natuurdocumentaires tot speelfilms over uiteenlopende thema’s. De lengte van de producties ligt tussen 1 en 30 minuten

Alle films zijn van te voren beoordeeld door een onafhankelijke jury van drie daartoe opgeleide personen uit andere regio’s van het land. De jury heeft de films beoordeeld op inhoud, thema, verhaalstructuur en filmische vormgeving. De 28 films uit Noord Nederland worden hier vertoond.

Naast de diverse categorie prijzen worden nominaties toegekend voor deelname aan de nationale filmwedstrijd die in november in Zeist wordt gehouden.

 

De pers is bij deze van harte uitgenodigd het festival op zondag 26 maart in Hotel-Restaurant de Ruyghe Venne Westerbork bij te wonen. Start projectie 10:45 uur.

 

Om ca 17.40 uur zullen de namen van de bekroonde films bekend gemaakt worden.

 
 

Alle datums

  • zondag 26 maart 2023 10:45 - 18:00

Powered by iCagenda

Login

Hulp nodig bij inloggen?