48 hour for kids

 

48 hour kids kleiner

Komend weekend kunnen kinderen tot 16 jaar in het weekend thuis met broertjes, zusjes en ouders, of alleen, een filmpje maken en opsturen. Geen competitie maar gewoon omdat filmmaken zo leuk is.

Wijs je kleinkinderen op dit evenement. Altijd binnen blijven valt niet mee, maar zo wordt het weer leuk.

Er staan al een aantal leuke filmpjes op de Facebookpagina.

O ja, als je filmpje leuk is geworden kan je natuurlijk ook meedoen met het NOVA Jonge Filmers Festival. De inschrijving wordt binnenkort geopend.

 

48 HOUR KIDS - AANMELDEN EN SPELREGELS

=======================================

AANMELDEN

Wil je meedoen? Stuur een mailtje met je naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

SPELREGELS

1. Op vrijdag om 15:00 krijg je online bericht welde 2 elementen je in je film moet opnemen. Dan start de 48 Hour Kids. Vanaf 14:30 zijn we op Zoom met een Chat & Chill voor al je vragen.

2. Alle filmopnamen moeten THUIS plaatsvinden, met de mensen met wie je in hetzelfde huis woont. Je edit je filmpjes zelf, als dat voor jou nieuw of lastig is kun je in deze groep hulp vragen.

3. Je uiteindelijke filmpje is tussen de 30 seconden en 4 minuten.

4. VOOR zondag middag 15:00 upload je je film naar YouTube of Vimeo en stuur je meteen de link van de YouTube of Vimeo video naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

5. Online screening en feestje is zondag vanaf 15:00 via Zoom. De Zoom link krijg je van ons via de mail. Installeer Zoom vooraf op je computer of mobiel.

6. De 48 Hour Kids is bedoeld voor kinderen, volwassenen mogen meedoen, maar de kinderen zijn de baas .