Onderwerp: besluiten Stichting De Stad Verbeeldt i.v.m. maatregelen kabinet en RIVM

 

In verband met de recent door het kabinet genomen maatregelen om het coronavirus in te dammen heeft het bestuur van De Stad Verbeeldt besloten om alle activiteiten tot tenminste 6 april te annuleren dan wel uit te stellen of te verschuiven.

Wij zullen per mail of via onze website https://destadverbeeldt.nl iedereen zo goed mogelijk op de hoogte brengen van alle informatie van De Stad Verbeeldt.

Dat betekent dat:

  1. De expositie Terzijde van Ton Broekhuis, Noorderlicht, in de Kunstruimte Het Langhuis, Goudsteeg 8, Zwolle wordt verschoven naar 4 april tot 10 mei 2020 naar 15 mei tot 15 juni 2020. De locatie blijft hetzelfde.
  1. Het werklab & atelier Gaming van Teun Lucassen, gepland op 21 maart 2020 in de Stadkamer van 10.15 – 13.00 uur is geannuleerd. Te zijner tijd wordt gekeken wanneer en waar dit atelier wel kan plaatsvinden. Volg dit bericht op de website.
  1. De deadline voor de fotowedstrijden verschuift van 1 april naar 1 mei 2020:
  1. De expositie De Stad Verbeeldt, die gepland stond in Kunstruimte Het Langhuis, Goudsteeg 8, Zwolle, van 15 mei tot 15 juni 2020 wordt verplaatst. Nieuwe locatie en periode worden nader bepaald. Volg onze website voor alle actuele informatie over de wedstrijden, exposities, werklabs & ateliers. Binnenkort meer nieuws hierover.

Stichting De Stad Verbeeldt doet haar uiterste best om de gemaakte afspraken na te komen en in de huidige sitiuatie de voortgang goed te laten verlopen. Wij danken onze partners en instellingen waarmee wij samenwerken voor het getoonde begrip.

Voor vragen kunt u terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 22218109.

 

nieuwsbrief-170919-de-stad-verbeeldt-4-0-met-bijlage-docx.jpg