Log in via Mijn NOVA of het sandwichmenu rechtsboven.

CineNOVA

CineNOVA organiseert speciale online evenementen.

De NOVA biedt evenementen aan, die ook toegankelijk zijn voor CineNOVA-leden.

Hier vind je het laatste nieuws.

Lid worden?

CineNOVA logo

Wil je geen lid worden van een club of regio en toch gebruik maken van de voordelen van het lidmaatschap van de NOVA, dan is CineNOVA iets voor jou.

Voor € 20 per jaar ben je lid van CineNOVA tot maar liefst 1 januari 2025 en ben je meteen NOVA-lid. Daarmee krijg je toegang tot ledenkorting bij bedrijven en kun je tegen ledentarief deelnemen aan cursussen, workshops en festivals, die de NOVA organiseert. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd tenzij je voor het eind van het kalenderjaar je lidmaatschap opzegt.

Word nu lid en profiteer van de voordelen

Lees meer

 

CineNOVA Filmfestival

Het CineNOVA Filmfestival is een online festival voor CineNOVA-leden. Er is dus geen fysieke vertoning in een zaal, maar verder gaat alles op dezelfde manier als bij de regiofestivals. Genomineerde films voor het NOVA Filmfestival worden niet online vertoond, maar tijdens het NOVA Filmfestival in Hotel Theater Figi.

Het staat jullie geheel vrij om het genre film te kiezen: alles mag. Speelfilm, reportage, documentaire, animatie, muziekclips, experimentele film, leef je uit! De films worden gejureerd door deskundige juryleden. Je krijgt een rapport van het juryoordeel.

De jury nomineert ook films voor het NOVA Filmfestival, dat gehouden wordt op 11 en 12 november in Hotel Theater Figi in Zeist. In een prachtige zaal, met een breed (echt breed!) scherm.

De winnende film van het CineNOVA-festival wordt sowieso toegelaten tot het NOVA Filmfestival.

Inschrijven is mogelijk tot en met 31 maart 2023 en is voor CineNOVA-leden gratis. De film moet uiterlijk ontvangen zijn op 15 april. De film moet opgestuurd worden door een link van Wetransfer of een andere website in het formulier te plakken. Er wordt ook gevraagd om een posterafbeelding van minimaal 400 pixels breed en maximaal 2 MB groot.

Als je nog vrienden of kennissen hebt die geen lid zijn van een club of regio en toch met een film zouden willen deelnemen aan het CineNOVA Festival, benader ze! Voor een contributie van € 20,00 kunnen ze direct meedoen én zijn ze meteen CineNOVA-lid tot 1 januari 2025!

Film inschrijven

Log in voor inschrijven

Login

Hulp nodig bij inloggen?